Hoitosopimus

Kissahoitola Katti & Matti hoitaa kissaa tämän sopimuksen mukaisella tavalla ja sopimukseen merkityllä aikavälillä. Sopimuksen allekirjoittajat vastaavat antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja sopimusehtojen täyttymisestä omalta osaltaan. Kissan omistaja vastaa myös siitä, että kissalla on voimassaolevat rokotukset eikä tiedossa olevia tarttuvia tauteja. Molemmat osapuolet sitoutuvat noudattamaan sopimuksen ehtoja ja aikoja. Asiakas vastaa kissan hoitolalle tai muille eläimille aiheuttamista vahingoista ja niiden korvaamisesta.

Kissan luovuttaja on kissan omistaja tai hänellä on muutoin laillinen oikeus luovuttaa kissa hoitoon. Kissan omistaja vastaa lemmikkinsä hoidon aikaisesta vakuutuksesta.

Mikäli kissa sairastuu tai loukkaantuu hoidon aikana on kissahoitolalla oikeus viedä kissa eläinlääkäriin hoidettavaksi. Mahdollisuuksien mukaan pyritään aina ennen eläinlääkärille vientiä ottamaan yhteyttä kissan omistajaan. Kissan omistaja on velvollinen maksamaan lääkärinhoidosta ja lääkityksestä aiheutuvat todelliset kulut.

Mikäli eläintä ei noudeta sovittuna ajankohtana ja omistajaan ei saada yhteyttä 15 vuorokauden aikana on kissahoitolalla oikeus toimia kuin kysymys olisi löytöeläimestä. Pidentyneestä hoitoajasta veloitetaan hinnaston mukainen maksu.

Varatun hoitojakson voi perua veloituksetta vähintään 3 vuorokautta ennen sen alkamista. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta peritään 50% jakson hinnasta ja kokonaan peruuttamatta jätetyt veloitetaan täysimääräisesti.

Tästä sopimuksesta on tehty kaksi samanlaista kappaletta, toinen kissahoitola Katti & Matille ja toinen kissan omistajalle. Molemmat osapuolet sitoutuvat noudattamaan sopimusta ja sen ehtoja.